Розкол в «корпорації»? Мер закликав правоохоронні органи перевірити діяльність «Бердянськекотрансу» та УЖКГ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.03.2018 · 16:13 · переглядів - 3775

Розкол в «корпорації»? Мер закликав правоохоронні органи перевірити діяльність «Бердянськекотрансу» та УЖКГ

Розкол в «корпорації»? Мер закликав правоохоронні органи перевірити діяльність «Бердянськекотрансу» та УЖКГ

На засіданні Дня депутата Володимир Чепурний дав протокольне доручення звернутись до правоохоронних органів з метою проведення перевірки освоєння бюджетних коштів КП «Бердянськекотранс» які виділялись для боротьби з безпритульними тваринами.

Нагадаємо, в минулому році на Програму регулювання чисельності безпритульних тварин було виділено з міського бюджету понад 1 мільйон гривень. На засіданні депутатського дня в мерії  профільний заступник мера та депутат Микола Рудницький оперували принципово різними цифрами, щодо коштів, які були виділено Валентині Мамай на вилов тварин.

Під час інформаційного дня в мерії Григорій Горячов озвучив уточнені цифри, щодо фінансування послуг ФОП Мамай в останні три роки: 2015 — 146 тис., 2016 — 133 тис., 2017 — 431 тис.

Однак, навіть з уточненими даними від Григорія Горячова загальна сума по Програмі 2017-го року не збігається з офіційно виділеною. Тому в цьому контексті, протокольне доручення міського голови виглядає доречним. Чи насправді мер спрямує звернення з цього приводу до правоохоронних органів, ми поцікавились у Володимира Чепурного сьогодні під час прес-конференції.

Чепурной Владимир

Моє протокольне доручення ще не встигли оформити належним чином. Сьогодні його підготують і я спрямую його до правоохоронних органів, - підтвердив свій рішучий намір Володимир Чепурний.

Програму 2017-го року розробляло управління житлово-комунального господарства, а виконавцем було визначено КП «Бердянськекотранс». Очолює комунальне підприємство Іван Братеньков, який, за сумісництвом, є і депутатом міської ради. Чи можуть бути свідченням розколу в рядах «корпорації» події останніх двох тижнів, включно із рішенням Володимира Чепурного про залучення правоохоронних органів для перевірки напрямків освоєння бюджетних коштів? Наша редакція продовжить уважно стежити за розвитком подій у вищих ешелонах влади Бердянська.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок