Рецидивіста за крадіжки відправили на 4,5 роки до в'язниці

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
16.03.2018 · 12:32 · переглядів - 1395

16 березня 2018 року Бердянським міськрайонним судом розглянуто кримінальне провадження відносно місцевого жителя, який обвинувачується у скоєнні ряду крадіжок та замах на їх вчинення.

Рецидивіста за крадіжки відправили на 4,5 роки до в'язниці

Так, під час під час досудового розслідування працівниками поліції зафіксовано два епізоди таємного викрадення чужого майна (одягу та парфумів з магазинів «Ева» та «Джерсі») та один епізод незакінченого замаху на крадіжку, який одразу ж було викрито працівницями магазину.

Обвинувачений є раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини у тому числі за злочин щодо незаконного зберігання наркотичних речовин житель одного з житлових районів міста Бердянська, який знаходиться на обліку наркологічного диспансеру та під час відбуття умовного покарання висновків для себе не зробив та знову став на злочинний шлях, вчинив ряд злочинів за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі.

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи Бердянським міськрайонним судом, обвинуваченого вироком суду засуджено до покарання у вигляді 4 років, 6 місяців позбавлення волі. 

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Ольга Сергіївна Войкова




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок