Двічі вкрадений телефон

По матеріалам начальника Бердянской полиции Олега Фомичева
17.03.2018 · 20:04 · переглядів - 3188

10 березня до Бердянського відділу поліції звернулась місцева жителька 2001 року народження з повідомленням про пограбування

Двічі вкрадений телефон

Дівчина розповіла, що до неї підійшов невідомий та попрохав мобільний, щоб подзвонити, а коли отримав його – почав тікати. На крик про допомогу відгукнулись випадкові перехожі, які затримали зловмисника. Однак викраденого телефону у останнього не виявили. Поліцію не викликали, громадянина відпустили. Дівчина, оглянувши місце події, знайшла паспорт останнього та його мобільний. Самотужки владнати інцидент у неї не вийшло, тому вона звернулась по допомогу до поліції.

Поліцейські встановили, що до кримінального правопорушення за ознаками ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України причетний місцевий мешканець 1991 року народження. Чоловік свою провину визнав, проте де викрадений гаджет – йому не відомо.

Опитавши велику кількість свідків поліцейські з’ясували, що телефон з місця події викрав один з «помічників».
Раніше засуджений громадянин 1994 року, побачив, як в ході боротьби, вкрадений телефон випав з кишені підозрюваного. Але замість того щоб повернути його дівчині, привласнив. 

Відносно останнього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Керівництво Бердянської поліції звертається до усіх, громадян, які стали свідками або жертвами злочину, не намагайтеся «домовлятися» з грабіжниками, шахраями, та іншими зловмисниками. Знайдіть можливість у найкоротший час повідомити поліцію про те що з вами сталося. Від цього залежить ймовірність розкриття злочину «гарячим слідом» та повернення вам майна.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок