Першість Бердянського району з волейболу завершено

По матеріалам Отдела образования
19.03.2018 · 12:29 · переглядів - 1147

Минулого тижня відбулися районні змагання з волейболу, в яких прийняли участь команди колективів селищної, сільських рад та ОТГ: «Осипенківська ДЮКФП», «Новопетрівка», «Дмитрівка»,

Першість Бердянського району з волейболу завершено

«Троїцьке», «Берестове», «Новотроїцьке». «Долинське» і дві команди «Андріївка».

Команди було розподілено на дві зони. Згідно з Положення, команди, які посіли І і ІІ місця виходять до фінальних змагань. В першій зоні вийшли до фіналу команди «Осипенківська ДЮКФП» та «Дмитрівка». В другій зоні - команди «Долинське», «Новотроїцька».

17 березня переможці зональних змагань боролись за розподіл трійки призерів першості. Фінальні змагання були проведені на базі Осипенківської школи. Почесне третє місце посіла команда «Новотроїцьке», друге місце виборола «Дмитрівка», а переможцем стала команда «Осипенківська ДЮКФП».

Спортивні здобутки були відзначені Кубками, грамотами, медалями. Також були визначені кращі гравці змагань. Це – Устінов Максим (Осипенківська ДЮКФП»), Васильченко Сергій («Новотроїцьке»), Єгоров Олександр («Долинське»), які отримали сувеніри й грамоти від відділу культури і туризму, молоді та спорту Бердянської райдержадміністрації.

Наразі, збірна команда району планує взяти участь у змаганнях обласної спартакіади серед команд міст та сільських районів «Здорова молодь – здорова нація», яка відбудеться 11-13 травня в м.Енергодар.

За інформацією головного спеціаліста
відділу культури і туризму,
молоді та спорту райдержадміністрації

Ірини Малярчук




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок