За пограбування один отримав 5 років в'язниці, другий умовне

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
21.03.2018 · 15:14 · переглядів - 1181

Бердянським міськрайонним судом Запорізької області 16 березня 2018 року засуджено двох мешканців м. Бердянськ за скоєння відкритого викрадення та крадіжки майна мешканців міста Бердянська.

За пограбування один отримав 5 років в'язниці, другий умовне

Так, двоє обвинувачених 19.10.2017 в нічний час перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння біля магазину «Будинок взуття» по вул. Волі в м. Бердянськ з застосуванням насильства відкрито викрали майно потерпілого чим завдали останньому майнової шкоди в сумі 6 825 гривень.

Завдяки своєчасному зверненню потерпілого до правоохоронців злочинців вдалось затримати по гарячих слідах, та як у подальшому було встановлено під час досудового розслідування один з затриманих раніше вчинив крадіжку майна у малознайомої дівчини.   

Один з обвинувачених вину у скоєнні інкримінованого злочину визнав повністю, проте інший незважаючи на те, що потерпілі його впізнали та прямо вказали на нього, а також інший подільник його викрив, заявив про свою не причетність до скоєного.

За вироком суду обвинуваченого який не визнав своєї вини за наявності достатніх доказів було засуджено до 5 років позбавлення волі з відбуванням покарання у кримінально-виконавчій установі. Іншому обвинуваченому призначено покарання з випробувальним терміном. 

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
молодший радник юстиції                                         

Євген Юрійович Полозюк




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок