В Бердянську фінансуватимуть пропагандистів з міського бюджету?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.03.2018 · 17:34 · переглядів - 1827

На засіданні конкурсної комісії із закупівель розглянули пропозиції з надання  послуг радіомовлення та телекомунікаційних послуг для виконкому БМР. Документи надали дві компанії «ТБ-Бердянськ» та «Азовська хвиля», яка входить до складу медіахолдингу ТОВ «PRO100».

В Бердянську фінансуватимуть пропагандистів з міського бюджету?

На цей вид послуг з міського бюджету виділено 70 тисяч гривень. Комунальне підприємство «ТБ-Бердянськ», до складу якого входить і дротове радіо, згідно оголошених розцінок, запропонувало свої послуги на 5 тисяч дорожче, ніж приватна радіостанція «Азовська хвиля». Документи члени комісії відправили на вивчення розпорядника бюджетних коштів. Однак, як засвідчує практика торгів, в 99% випадків переможцем оголошують фірму, яка надала найнижчу пропозицію, особливо, якщо вона входить до сфери впливу народного депутата Пономарьова.

Ситуація з цими торгами є показовою. Нагадаємо, в минулому році, члени конкурсної комісії із закупівель оголосили негласне правило — віддавати перевагу на торгах саме комунальним підприємствам. Зокрема, КП «Бердянськекотранс» визнавався переможцем конкурсів, не зважаючи на те, що його послуги коштували на порядок дорожче, ніж приватних підприємців. Однак виконком незмінно віддавав перемогу комунальникам. Судячи із ситуацією по «ТБ-Бердянськ» на це підприємство не розповсюджується негласне правило.

«Азовська хвиля» є складовою ТОВ «PRO100». Медіахолдинг входить до сфери впливу Олександра Пономарьова. Характер подачі інформації на цих ресурсах дуже нагадує стиль російської пропаганди, де на загальнодержавному рівні вихваляють схибленого володаря Кремля, а їх бердянські послідовники — мастильного міні-магната. Схоже, за те, щоб читати, дивитись і слухати, який Олександр Сергійович всемогутній, тепер платитимуть бердянці. Перший крок - послуги з радіомовлення та телекомунікаційних послуг.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок