Офіційна реакція голови Запорізької ОДА на інцидент з ветеранами АТО

По матеріалам сторінки Констянтина Бриля у Facebook
23.03.2018 · 08:25 · переглядів - 2877

Голова Запорізької ОДА у Facebook виклав своє бачення вчорашнього інциденту з ветеранами АТО під час засідання обласної ради. Орфографія та лексика збережені згідно оригіналу

Офіційна реакція голови Запорізької ОДА на інцидент з ветеранами АТО

Дуже сумно, через подію, яка сьогодні трапилась під обласною радою та в рамках сесії. Хочу наголосити, що сьогодні депутати облради не надали слово не учасникам АТО, а саме Віталію Олешко!

Ця особа відома тим, що захищається від кримінальної відповідальності популістичними лозунгами та політикою. Він говорить то від імені народу, до від імені учасників антитерористичної операції, тобто так – як йому зручно зараз. Він давно відомий своїми вчинками. Серед «досягнень» Олешко – рейдерство в земельних питаннях, шахрайство з житловою площею, кримінальні провадження за хуліганство та напад на журналістів. І сьогодні він знов показав, що не гребує брудними та агресивними методами для досягнення власної мети. Впевнений - слідство дасть відповідь на всі питання.

Дуже шкода, що така людина прикривається іменем захисника України для досягнення своєї зовсім не благородної мети.

Я знаю, хто з учасників антитерористичної операції дійсно переймається питанням виділення землі в Запорізькій області. І вони працюють не на публіку, а щоденно допомагають своїм побратимам у вирішенні багатьох не простих питань. Хочу наголосити, що нині в державі робиться все можливе для вирішення цього питання. І з боку Президента і Прем’єр-міністра. Не варто забувати, що нині Держгеокадастр обмежений в правах і погоджує виділення землі з об’єднаними територіальними громадами на місцях. Проте робота триває і ніхто не відмовляється від того, що захисники України мають законне право на свої земельні ділянки.

Тож знову підкреслюю: сьогодні депутати не підтримали не захисників України. А тих, хто використовує сесійну залу, як сцену для яскравого шоу. Депутати обласної ради – представники громади Запорізького краю. Тож вміння домовлятися та працювати в рамках Законодавства і норм культури є прикладом для всіх. Лад в сесійній залі – це перший крок до ладу в Україні!




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок