Бердянська прокуратура відстояла у суді позицію у справі по фіктивному договору

Бердянськ 24
23.03.2018 · 13:32 · переглядів - 977

Бердянською місцевою прокуратурою під час виконання конституційної функції з представництва інтересів держави в суді встановлено, що у 2009 між директором Панфілівської загальноосвітньої школи та одним з суб’єктів господарської діяльності укладено договір про спільну діяльність

Бердянська прокуратура відстояла у суді позицію у справі по фіктивному договору

Опрацюванням умов договору встановлено, що він є удаваним оскільки фактично між ФОП та Панфілівською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів в порушення вимог законодавства укладено договір суборенди земельної ділянки.

Постановою суду апеляційної інстанції було протиправно скасовано рішенням місцевого господарського суду про задоволення позову.

Послідовно відстоюючи позицію, прокуратурою до Верховного суду було подано касаційну скаргу. Постановою Верховного суду від 01.03.2018 року  вказану скаргу задоволено, скасовано протиправне рішення суду апеляційної інстанції, рішення місцевого господарського суду про задоволення позову залишено в силі.

На теперішній рішення суду виконано шляхом повернення навчальному закладу земельної ділянки площею 58 га та вартістю понад 1,7 млн .грн. 

Заступник керівника Бердянської місцевої прокуратури, 

радник юстиції 

Михайлова Анжела Анатоліївна

 




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок