В Бердянську масово труять безпритульних тварин

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.04.2018 · 10:00 · переглядів - 4659

В місті активізувались догхантери. Черговий випадок масового отруєння собак зафіксували в мікрорайоні Скловолокно в неділю, 1-го квітня

В Бердянську масово труять безпритульних тварин
Фото: Den Chechel

На перехресті вулиць Північної та Європейської, на узбіччі дороги зранку 1-го квітня люди помітили декілька трупів собак. 8-9 тварин були складені в одному місці.

Це вже не перший випадок масового отруєння собак на цьому тижні. 27-го березня в мікрорайоні АКЗ мешканці, в різних частинах населеного пункту, помічали трупи безпритульних тварин. Голова організації захисту тварин Валентина Мамай повідомляла по масове отруєння тварин в мікрорайоні Колонія.

Директор КП "Бердянськекотранс" Іван Братеньков повідомив, що комунальники майже щодня знаходять мертвих тварин в різних мікрорайонах міста. Окрім означених мікрорайонів, нещодавно співробітники "Бердянськекотрансу" знайшли трупи тварин поблизу 3-го пляжу на Слобідці.

Озвучені факти наводять на думку, що в Бердянську активізувались догхантери, які цілеспрямовано винищують тварин.  В Кримінальному Кодексі України передбачається відповідальність позбавленням волі до 8 років за колективні знущання стосовно двох і більше тварин. З понеділка стане відомо, чи не внесені дані факти отруєння безпритульних тварин до ЄРДР.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок