В Бердянську ще один блогер займе керівну посаду - В. Мезенцев стажується на начальника управління ЖКГ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
10.04.2018 · 17:09 · переглядів - 3386

Активний дописувач соціальних мереж Володимир Мезенцев — стажується на посаду начальника управління житлово-комунального господарства. Відповідну інформацію підтвердили в прес-службі міськвиконкому.

В Бердянську ще один блогер займе керівну посаду -  В. Мезенцев стажується на начальника управління ЖКГ

Декілька місяців тому в бердянському вимірі Фейсбук-простору з'явився активний користувач — Володимир Мезенцев. Людина з цим аккаунтом активно коментувала різноманітні події міського життя. В групах та на різних сторінках, які так чи інакше стосуються Бердянська, блогер публікував різного роду пропозиції, щодо залучення грантових коштів, фінансування з державного бюджету, заходів, спрямованих на більш ефективне освоєння коштів місцевого бюджету для вирішення нагальних потреб міста та громади. 

Як нам стало відомо, Володимир Мезенцев, віднедавна стажується на посаду начальника управління ЖКГ Бердянська. Як повідомили в прес-службі мерії, Володимир Мезенцев наразі працює за трудовим договором і виконує обов'язки начальника УЖКГ. Проходить випробувальний термін.

В свій перший день на робочому місці, Володимир Мезенцев навіть встиг долучитись до круглого столу з представниками громадськості з приводу розробки Програми регулювання безпритульних тварин в Бердянську.

Бажаємо Володимиру Мезенцеву успішно пройти випробувальний термін і зайняти посаду начальника управління житлово-комунального господарства. І вже тоді, власними справами, реалізувати всі, чи принаймні більшість, своїх постів в соціальних мережах.

Нагадаємо, в Бердянську, в недалекому минулому активний блогер, нині очолює КП «Аншлаг». Схоже, практика працевлаштування блогерів на керівні посади, в бердянській мерії набуває системності.

Володимир Олегович Мезенцев народився 18 березня 1975 року. Навчався у Бердянській ЗОШ №11, закінчив Харківську державну академію технології та організації харчування за спеціальністю «Облік та аудит». Серед останніх місць роботи — директор «Укртеплоенерго», де займався розвитком теплогенерації; директор «Групи енергетичних компаній». Був заступником голови «Асоціації енергоефективності та інвестицій», займався організацією та проведенням «Дня Фінляндії в Україні». З травня 2017 року був радником міністра Міністерства інфраструктури України.
Володимир Олегович працюватиме на посаді начальника управління житлово-комунального господарства за трудовою угодою. На сьогодні він ознайомлюється з роботою управління ЖКГ та прийнятими програмами.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок