Бердянські бійці ДСНС врятували двох собак, які впали у різні колодязі

По матеріалам пресс-службы ГУ ДСНС
14.04.2018 · 07:46 · переглядів - 1824

13 квітня о 09:13 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що поруч з вулицею Туристична в м. Бердянськ сталась нештатна подія

Бердянські бійці ДСНС врятували двох собак, які впали у різні колодязі

Як з’ясувалось, на території колишнього заводу у колодязь глибиною 4 метра впало цуценя. Літня жінка, яка періодично підгодовувала безпритульну собаку та трьох її дітлахів, почула, що один із «безхатьків» у пастці й викликала рятувальників. Прибувши на місце виклику, бійці ДСНС по спецдрабині спустилися вниз та дістали песика з колодязя на поверхню.

Пізніше, в цей же день, о 12:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення від чоловіка, який стверджував, що його собака потрапив у неексплуатований колодязь неподалеку від місця події, яка сталася вранці.

Як з’ясувалося, вівчарка господаря, який попрохав про допомогу, вже три дні не могла вибратися із 3-метрового полону. Рятувальники за допомогою штурмової драбини та спеціального знаряддя витягли собаку та неушкоджену повернули стурбованому господарю.

Внаслідок події, жодна з тварин не постраждала. На дві події від ГУ ДСНС залучалося 4 чоловіки особового складу та 2 одиниці техніки.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок