В дитячому садочку три місяці відходи з каналізації заливають фундамент

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.04.2018 · 08:28 · переглядів - 1235

В дитячому садочку №27 три місяці фундамент заливають відходи. Влада відписується. За допомогою до депутатської комісії з гуманітарних питань звернулась голова батьківського комітету дошкільного закладу.

В дитячому садочку три місяці відходи з каналізації заливають фундамент

За інформацією голови батьківського комітету дитячого садочку №27 три місяці тому в закладі прорвало каналізацію. За весь цей час проблему так і не ліквідували. У відповідях на звернення батьків, чиновники заявляють про розробку проекту для проведення ремонтних робіт, тому необхідно почекати.

Наявність проблеми підтвердили і керівники міського відділу освіти. Так, за словами Володимира Липського управління капітального будівництва підготувало кошторис реконструкції закладу. Загальна вартість — 14,7 мільйонів гривень. Документацію передано в область для отримання фінансування з Державного фонду регіонального розвитку. Якщо до літа питання з коштами не вирішиться, то проблему ліквідують власними силами, запевнив Володимир Липський

Вам залишилось ще трішечки почекати, - зауважила заступник начальника міськво Жанна Безродня.

Озвучена проблема явно не сподобалась представникам міської влади. Зокрема, профільний заступник Юлія Дойнова прямо заявила - «Ви що, думаєте каналізація лише у вашому закладі тече? У нас аналогічна проблема в НВК «Мрія»! Голова комісії Євген Георгієв заявив, що було б доцільніше письмово звертатись до комісії, а не озвучувати такі проблеми з голосу...

Далі більше — і Юлія Дойнова і Жанна Безродня почали перекладати відповідальність на «паперєднікав». Знову пролунала теза, що до приходу нинішньої команди в місті нічого не робилось і тільки зараз почали вирішуватись міські проблеми. В будь-якому випадку, в процесі обговорення конструктив пролунав лише від Володимира Липського, який озвучив реальний стан речей. Резюмував питання Євген Георгієв, як голова комісії він переконався, що міська влада володіє ситуацією і намагається її вирішити.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок