В Колонії встановлять пам'ятний знак — символ мікрорайону

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.04.2018 · 11:08 · переглядів - 1013

Проект-переможець Громадського бюджету «Ми гостинні, працьовиті, врожаї у нас багаті» починають реалізовувати. На алеї Івана Франка, до липня, має з'явитись символ мікрорайону.

В Колонії встановлять пам'ятний знак — символ мікрорайону

Мешканці міста та мікрорайону зокрема, висловились за встановлення на алеї Івана Франка пам'ятного знаку, який би відображав особливості населеного пункту. Природно-кліматичні умови в Колонії сприяють вирощенню помідорів та винограду. Колонські помідори та вино добре відомі у всьому Бердянську. Нагадаємо, що в минулому столітті територія мікрорайону була густо засаджена виноградниками. Сьогодні зовнішній вигляд населеного пункту змінився, однак старожили добре пам'ятають, як виглядав район в першій половині та середині ХХ століття. Саме тому актив комітету виступив з ініціативою створення пам'ятного знаку, на якому знайшли б відображення своєрідні символи мікрорайону.

Загальна вартість реалізації проекту — 66 тисяч гривень. З другої спроби вдалось знайти підрядника, який запропонував свої послуги з виготовлення знаку та його встановлення. До 1-го липня символ мікрорайону має бути встановлений на вулиці Івана Франко.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок