Вперше в Бердянську! Українська хореографія світового рівня!

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.04.2018 · 22:33 · переглядів - 1799

Концертна програма Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. Павла Вірського зібрала повну залу в МПК ім. Т.Г. Шевченко. Бердянський глядач високо оцінив феєричний виступ легендарного ансамблю.

Вперше в Бердянську! Українська хореографія світового рівня!

Історія Національного ансамблю танцю бере початок в 1937 році. Його засновники – Павло Вірський та Микола Болотов. За часів СРСР ансамбль здобув славу і визнання не лише на теренах Радянського Союзу, а й за його межами. За період незалежності України, ансамбль танцю Павла Вірського з гастролями відвідав більше 60 країн світу!

20 квітня Національний ансамбль завітав до Бердянська. Неординарність події засвідчувала переповнена глядацька зала, кількість місць якої не вистачило, щоб задовольнити запити всіх охочих. Від організаторів на глядачів очікував приємний сюрприз – перед початком програми, серед глядачів розіграли два квитки на концерт Ірини Федишин, який відбудеться в Бердянську на наступному тижні.

Концертна програма Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. Павла Вірського складалась із двох частин, а сам виступ тривав близько двох годин. Бердянському глядачу представили гармонійне поєднання народного танцю з сучасною тематикою. Майстерність танцюристів, виразні рухи, динаміка, оригінальні постановки бердянський глядач відзначив тривалими оплесками, які 3-4 рази переходили в овації.

В хореографічних постановках Національного ансамблю знайшли відображення бойова майстерність, звитяга, рівність та братерство козацтва, національні традиції, кохання та таланти  українських дівчат.

В завершенні програми своє захоплення бердянці висловили бурхливими оваціями!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок