Служба зайнятості - жінкам

По матеріалам Бердянского Центра занятости
24.04.2018 · 09:37 · переглядів - 776

Протягом квітня 2018 року в Бердянському міському центрі зайнятості проводиться «Місячник зайнятості жінок»

Служба зайнятості - жінкам

Працевлаштування жінок залишається однією з актуальних проблем. Як свідчить статистика, серед безробітних жінок, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, третина мають досить високий професійний та освітній рівень, але від професійних складнощів не застрахований ніхто.

З метою підвищення ефективності надання соціальних послуг, спрямованих на підтримку трудової активності жінок в сучасному економічному середовищі, підвищення рівня працевлаштування цієї категорії громадян, в Бердянському міському центрі зайнятості були проведені ярмарки вакансій за участю представників роботодавців Запорізької торгово-промислової палати, ТОВ «Сільпо-Фуд» та 32 безробітних жінок. Під час заходів, представники роботодавців розповідали про наявні вакансії та консультували з питань умов працевлаштування до їх підприємств.

Позитивним є те, що під час проведення таких заходів роботодавці мають можливість безпосередньо презентувати своє підприємство, підібрати працівників, а безробітні, в свою чергу, ознайомитись з діяльністю представлених організацій, умовами роботи та оплати праці, отримати інформацію про наявні вакансії, програми з працевлаштування, стажування, проходження практики. Відповідно, жінки можуть пройти співбесіду та отримати роботу, скориставшись «гарячими вакансіями».

За результатами проведених заходів, 8 зацікавлених безробітних жінок заповнили резюме для подальшого розгляду його керівництвом підприємств і прийняття остаточного рішення про працевлаштування.

Високопрофесійна допомога і суто людська підтримка фахівців служби зайнятості стає надійним помічником жінкам на шляху до впевненості у майбутньому.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок