Бердянські спортсмени на Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки серед юніорів та дорослих

По матеріалам відділу освіти
24.04.2018 · 09:52 · переглядів - 1052

У місті Київ з 12 по 16 квітня 2018 року під патронатом Міністерства молоді та спорту України пройшов чемпіонат України зі спортивної аеробіки серед юніорів та дорослих. У складі команди Запорізької області приймали участь чотири вихованки ДЮСШ міського відділу освіти тренера Ангеліни Співак.

Бердянські спортсмени на Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки серед юніорів та дорослих

Дівчата змагалися в індивідуальних програмах та в програмі «трійки». Кращий результат, здобувши бронзу, показали в індивідуальних виступах Олександра Костиніч серед юніорів і Юлія Самойленко серед дорослих. До фіналу увійшла Аліна Якиміва посівши п’яте місце в індивідуальній програмі серед юніорів, і юніорська трійка у складі Олександра Костиніч, Аліна Якиміва і Олександра Шульга зайняли четверте місце, що є значним результатом для змагань всеукраїнського рівня.

Наступним важливим стартом є чемпіонат Світу, котрий буде проходити в травні в Португалії, де наша спортсменка Олександра Костиніч буде представляти Україну у складі юніорської збірної команди країни. Побажаємо їй успіху! Всій команді натхнення і творчої плідної роботи відділенню спортивної аеробіки ДЮСШ міського відділу освіти!  




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок