У Бердянську на бульварі Шевченка буде встановлено кований арт-об’єкт

По матеріалам пресс-службы исполкома
25.04.2018 · 09:24 · переглядів - 1310

Уже третій рік поспіль у нашому місті буде проходити фестиваль ковалів «Сталева хвиля»

У Бердянську на бульварі Шевченка буде встановлено кований арт-об’єкт

У цьому році за ініціативою міського голови Володимира Чепурного він буде присвячений творам Великого Кобзаря Т.Г. Шевченка. Бердянські ковалі-студенти з Бердянського машинобудівного професійного ліцею на чолі із своїм майстром Олександром Шапошником завершують виготовлення кованого арт-об’єкту, який за ініціативою міського голови планують встановити на оновленому бульварі Шевченка. А для усіх учасників фестивалю буде домашнє завдання — виготовити елементи тину, який планують встановити навколо цього арт-об’єкту.

Сьогодні на бул. Шевченка відбулася невелика робоча нарада, у якій взяли участь депутати міської ради, майстер виробничого навчання Бердянського машинобудівного професійного ліцею, автор арт-об’єкту Олександр Шапошник, представники комітету мікрорайону “Скловолокно” та управління містобудування та архітектури виконкому. Присутні визначилися із місцем, де можна було б встановити нову пам’ятку Бердянська. Одноголосно була підтримана ділянка біля школи №11.

Як розповів майстер виробничого навчання Бердянського машинобудівного професійного ліцею Олександр Шапошник, висота арт-об’єкту 1,5 метри, вага близько 100 кг. Це кобза під деревом калини, біля якої сувій із цитатами з творів Т.Г. Шевченка.

За результатами наради було запропоновано спеціалістам управління містобудування та архітектури виконкому розглянути можливість облаштування доріжок до встановленого арт-об’єкту, щоб усі бажаючі могли фотографуватися, а також підготувати пропозицію на депутатський корпус зі встановлення камери відеоспостереження за цим об’єктом на базі школи.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок