Бажаєте отримати затребувану професію в стислі терміни? Вам до служби зайнятості!

Бердянськ 24
25.04.2018 · 14:10 · переглядів - 467

Розгляд пропозиції оволодіти першою професією або навчатися новій інколи змінює докорінно життя людини

Бажаєте отримати затребувану професію в стислі терміни? Вам до служби зайнятості!

Здобувати нові знання, оволодівати новими навичками, розкривати природні задатки, а значить – удосконалювати все те, що маєш і на що здатний, потрібно протягом всього життя.

Народна мудрість переконує, що людину можна і потрібно навчати – тільки так можна допомогти їй. А життєвий досвід переконує, що ті, хто готовий до змін, до рішучих дій, неодмінно досягають успіху.

В умовах сьогодення можливість отримати якісну професійну освіту є запорукою  успішного працевлаштування та зменшення ризику безробіття. Для вирішення проблем підготовки якісних кадрів Державною службою зайнятості створена власна навчальна база. 

 Центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості є державними навчальними закладами. На цей час їх функціонує одинадцять: Рівненський, Одеський, Дніпропетровський, Донецький, Луганський,  Львівський, Полтавський, Сумський, Івано-Франківський, Харківський, Херсонський.  У навчальних закладах здійснюється професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації як безробітних за направленням державної служби зайнятості, так і слухачів за кошти юридичних та фізичних осіб.

Перевагами цих навчальних закладів є стислі терміни навчання, максимальне врахування вимог роботодавців, висока ймовірність працевлаштування, впровадження новітніх технологій навчання, можливість навчатися за індивідуальною формою, комфортна атмосфера навчання для людей різного віку.

Центри забезпечують проживання слухачів під час професійного навчання у комфортному гуртожитку.

Витрати, пов’язані з організацією професійного навчання безробітних, проживання та проїзду до міста, де знаходиться навчальний заклад, фінансується службою зайнятості.

Навчання проводиться більше ніж за 140 професіями. Серед них такі популярні як: «адміністратор», «штукатур», «електрогазозварник», «токар», «лицювальник-плиточник», «перукар», так і специфічні: «виноградар», «бляхар», «рибовод» тощо.

Якщо Вас зацікавила інформація про можливість проходження навчання у Центрах професійно-технічної освіти ДСЗ, а також перелік професії, за якими здійснюється професійне навчання безробітних,  звертайтеся до Бердянського міського центру зайнятості, де Вам завжди нададуть роз’яснення та пораду.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок