Полку Азов 4 роки. Урочистя в Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.05.2018 · 21:28 · переглядів - 4943

Бердянськ — місто, в якому 4 роки тому утворився Азов. Щороку в нашому місті батальйон, а потім полк Азов проводить урочистя на центральних вулицях Бердянська. Чотириріччя азовці відзначили традиційною урочистою ходою та мітингом.

Полку Азов 4 роки. Урочистя в Бердянську

Урочистя розпочались на площі біля міського палацу культури ім. Т.Г. Шевченко. Кожен підрозділ полку отримував бойові штандарти. Після цього військові пройшли урочистим маршем центром міста до Приморської площі. На літній сцені командири полку та почесний командувач, народний депутат Андрій Білецький привітали побратимів з річницею.

4 роки тому, тут, в Бердянську, 56 добровольців утворили батальйон Азов. З них було лише 2 чоловіки, які розумілись на військовій справі. За цей період ми пройшли серйозний вишкіл і зараз я бачу професійне військо. З першого дня нашим девізом було — не відступати. Актуальним він залишається й сьогодні. Ми здобудемо перемогу не тільки над ворогом, а й збудуємо сильну, незалежну Україну, - відзначив в своїй привітальній промові Андрій Білецький.

Наприкінці заходу азовці запалили фаєри.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 березень, середа 2024
вчора, 26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024
24 березень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок