А. Білецький про О. Пономарьова: «П'ята колона сидітиме в тюрмі»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.05.2018 · 21:37 · переглядів - 7505

Після урочисть з нагоди 4-ї річниці з Дня утворення батальйону Азов, почесний командувач полку, народний депутат України Андрій Білецький поспілкувався з журналістами і висловив своє відношення до нардепа від Бердянська Олександра Пономарьова.

А. Білецький про О. Пономарьова: «П'ята колона сидітиме в тюрмі»

Андрій Білецький подякував всім бердянцям, які в перші місяці існування батальйону підтримували добровольців харчами, одягом та морально. Народний депутат відзначив і теплі прийомі мешканців міста під час урочисть, які відбуваються в Бердянську на річниці Азову

На початку нашого існування у нас не було нічого. Люди нам підвозили бензин, одяг, їжу. Бердянськ дав нам відчуття, що ми робимо добру справу, - наголосив Андрій Білецький.

Стосовно співпраці з народним депутатом Олександром Пономарьовим Андрій Білецький висловився чітко і навіть зауважив, що в 2014-му році у Азову були конфлікти з Олександром Сергійовичем. Враховуючи, що Азов є бойовим підрозділом ми попросили прокоментувати Андрія Білецького «танковий скандал», в якому фігурує бердянська фірма і народний депутат Олександр Пономарьов.

Публікуємо повний фрагмент із запитанням та відповіддю Андрія Білецького.




Останні новини Бердянська
вчора, 16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок