День Перемоги в Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.05.2018 · 11:18 · переглядів - 4647

Офіційні урочистя з нагоди Дня Перемоги у Другій світовій війні, 9-го травня стартували поблизу меморіалу «Невідомому солдату» о 9-й ранку. З самого ранку бердянці несуть квіти до меморіалу «Вічний вогонь». Святкування проходить без інцидентів.

День Перемоги в Бердянську

Мітинг-реквієм відвідали перші особи міської влади, депутати, представники підприємств міста, громадські організації та пересічні мешканці. З вінками, квітами та бузком сотні бердянців вшанували пам'ять солдат, які полягли на фронтах Другої світової. По завершенню церемонії міський голова Володимир Чепурний разом з секретарем міської ради Олексієм Холодом, депутатами та своїми заступники поклав квіти до могил Героїв Радянського Союзу, які поховані на кладовищі.

Паралельно з мітингом на міському цвинтарі №1, поблизу меморіального комплексу «Вічний вогонь», бердянці, деякі разом із сім'ями, віддавала данину пам'яті солдатам, які здобули перемогу над нацизмом. На цій же площі, вже традиційно свій мітинг провели і ветерани Афганістану.

Офіційні урочистя пройшли без провокацій та порушення Закону. За правопорядком стежать представники Національної гвардії, міськвідділку поліції та громадські активісти.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок