Як в Бердянську виглядають дворики

По матеріалам ТВ-5
10.05.2018 · 15:41 · переглядів - 1955

Жителі Бердянська пишаються доглянутими скверами, парками, набережною та візиткою курортного міста — Приморської площею. А ось що ховається у подвір*ях житлових багатоквартирних будинків, прихованих від сторонніх очей.

Як в Бердянську виглядають дворики

Досить пройти трохи більше п’ятдесяти метрів від міськради Бердянська і зайти у подвір’я багатоквартирного будинку, який доповнює архітектурний ансамбль площі Єдності. Погляд на місто може змінитися кардинально, якби не активність деяких мешканців, які намагаються своїми силами прикрасити прибудинкову територію.

Гарне і чисте подвір’я, вважають місцеві, це показник активності самих мешканців. Там де вину на не доглянутість прибудинкової території покладають на міську владу, та на компанії, що обслуговують будинок, порядку немає.

Представники міської влади вважають, що доглядати і робити свої подвір’я красивими та чистими, повинні і самі мешканці. Але, допомагати їм треба.

Для того, що б у жителів багатоквартирних будинків з’явився вагомий стимул зробити своє подвір’я чистішим і красивішим, міська влада планує провести конкурс на кращу прибудинкову територію Бердянська.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок