В Бердянську затримано «серійного» крадія майна автовласників

По матеріалам пресс-службы полиции
15.05.2018 · 16:15 · переглядів - 1573

Завдяки небайдужим громадянам, в Бердянську поліцейські затримали зловмисника, який обікрав автівку. Вже доведена причетність раніше засудженого чоловіка до десяти крадіжок майна автовласників.

В Бердянську затримано «серійного» крадія майна автовласників

15 травня близько 4 години ранку до Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з автомобіля біля будинку по вулиці Кутузова в місті Бердянськ. 

На місце події був скерований наряд групи реагування. Громадяни, які стали свідками злочину, утримувати зловмисника до приїзду поліції. Правоохоронці затримали раніше неодноразово засудженого чоловіка 1985 року народження в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Встановлено, що протягом ночі зловмисник проник до двох автомобілів та викрав майно громадян. Речові докази вилучено. 

Загалом співробітниками кримінальної поліції вже доведена причетність зловмисника до десяти аналогічних злочинів на території міста Бердянськ. 

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці продовжують перевіряти підозрюваного на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок