КП «Бердянськекотранс» перевіряли силовики та екоінспектори

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.05.2018 · 16:58 · переглядів - 2074

16-го травня на територію комунального підприємства «Бердянськекотранс» завітали силовики та екоінспектори. Цю інформацію редакції підтвердив директор Іван Братеньков.


Братеньков Иван

Так, сьогодні на території підприємства були правоохоронці. На скільки мені відомо це були представники Азовської морської екологічної інспекції Маріуполя в супроводі поліцейських. Як керівник, я повідомив правоохоронців, що спілкуватись з ними буду лише в присутності адвокатів. Після цього вони покинули територію підприємства, - прокоментував Іван Братеньков.

З якого приводу представники морської інспекції Маріуполя завітали до Бердянська, Іван Братеньков запевнив, що сам досконало не володіє інформацією. Він був готовий спілкуватись, надавати всі матеріали і оглянути території, які підвідомчі "Екторансу", в тому числі і полігон ТБО, однак лише в присутності адвокатів.

В бердянському відділку поліції заявили, що не мають відношення до подій на комунальному підприємстві. В Азовській морській екологічній інспекції від коментарів відмовились.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок