4 роки ув'язнення за систематичні крадіжки

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
18.05.2018 · 14:35 · переглядів - 1104

Бердянським міськрайонним судом 16 травня засуджено раніше неодноразово судиму особу за скоєння замаху на відкрите викрадення майна мешканки міста Бердянська та крадіжки майна з магазинів.

4 роки ув'язнення за систематичні крадіжки

Бердянським міськрайонним судом Запорізької області 16 травня 2018 року засуджено раніше неодноразово судиму, тимчасово внутрішньо переміщену особу з Донецької області у м. Бердянськ за скоєння замаху на відкрите викрадення майна мешканки міста Бердянська та крадіжки майна з магазинів.

Так, обвинувачена будучи неодноразово судима за вчинення корисливих злочинів та притягнута до кримінальної відповідальності за скоєння іншого злочину, будучи під домашнім арештом, влітку 2017 року перебуваючи в магазинах «Сьогодні Аврора», «Лотос» у місті Бердянську таємно викрадала предмети гігієни.

Крім того, влітку 2017 року знаходячись в приміщенні ТЦ «Дельмар» у місті Бердянськ, обвинувачена побачила на дерев’яній тумбі мобільний телефон, підійшла до дерев’яної тумби та від’єднала мобільний телефон від зарядного пристрою та навушників намагаючись таємно викрасти мобільний телефон, що належить потерпілій мешканці Бердянська. В цей час, злочинні дії обвинуваченої були помічені потерпілою, яка закричала в її бік з приводу крадіжки свого телефону. Після цього, продовжуючи утримувати вищевказаний мобільний телефон при собі обвинувачена, усвідомлюючи, що її злочинні дії помічені потерпілою, діючи умисно, повторно, з метою відкритого викрадення чужого майна, почала бігти в напрямку виходу з торгівельного центру,  але була затримана потерпілою, тим самим не довела свій злочинний умисел на викрадення майна до кінця з причин, що не залежали від її волі.

За вироком суду обвинувачену засуджено до 4 років 1 місяця позбавлення волі.  

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Ольга Сергіївна Войкова




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок