На один рік за грати за кражу велосипеда

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
18.05.2018 · 14:48 · переглядів - 730

11 травня 2018 року Бердянським міськрайонним судом розглянуто кримінальне провадження відносно місцевого жителя, який обвинувачується у скоєнні крадіжки

На один рік за грати за кражу велосипеда

Під час поїздки у службових справах, на відрізку траси Бердянськ – Токмак, працівниками поліції виявлено уродженця села Роза Бердянського району, зловмисник прямував на велосипеді з села Успенівка Бердянського району до села Юр`ївка Приморського району, переміщаючи на собі також інший велосипед, закріплений на спині за допомогою куртки.

Під час досудового розслідування встановлено, що викрадений велосипед «Титан» належить багатодітній родині, що проживає в с. Успенівка Бердянського району Запорізької області, таким чином крадіжку розкрито по гарячим слідам.

Обвинувачений є раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини та був умовно – достроково звільнений за попереднім вироком суду, висновків для себе не зробив і знову став на злочинний шлях, вчинивши злочин за який передбачено покарання у вигляді позбавлення волі.

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи Бердянським міськрайонним судом, обвинуваченого вироком суду засуджено до покарання у вигляді 1 року, 2 місяців позбавлення волі.

Прокурор Бердянської місцевої
прокуратури юрист
1 класу
Г. Вєнцева

 

 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок