Кабмін підвищив зарплату чиновникам на 35%, однак фахівці бердянської мерії більше отримувати не стануть

Бердянськ 24
22.05.2018 · 13:54 · переглядів - 2545

В травні Кабмін ухвалив Постанову, згідно якої посадові оклади чиновників збільшуються на 35%. Для затвердження рішення Уряду на бердянському рівні, необхідно прийняти відповідний проект рішення і на сесії міської ради

Кабмін підвищив зарплату чиновникам на 35%, однак фахівці бердянської мерії більше отримувати не стануть

На чергову сесію міської ради дійсно виноситься проект рішення про збільшення посадових окладів чиновників на 35%. Про це доповіла керуюча справами виконкому Ольга Кочубей на засіданні Депутатського дня. За словами Ольги Станіславівни зарплати бердянських фахівців не можуть бути нижчими, визначеного Кабінетом міністрів рівня. Тому депутатам пропонують затвердити відповідне рішення.

На сьогодні, у виконкомі та його структурних підрозділах існує практика преміювання співробітників. Щомісяця фахівці різних рівнів додатково до свого окладу отримують до 50%. Міський голова Володимир Чепурний заявив, що після ухвалення цього рішення фактична зарплата чиновників не збільшиться. 

Чепурной Владимир

 - Після підвищення окладів на 35% ми зменшимо розміри премій, - заявив Володимир Чепурний.

Таким чином, керівництво міста виконає і Постанову Кабміну і збереже на визначеному рівні річний фонд оплаті праці виконкому. В такий спосіб нинішня владна верхівка України отримає можливість заявляти про підвищення зарплат, місцеві адміністрації відрапортують про виконання Постанов Кабміну, а звичайні спеціалісти, як отримували, так і продовжуватимуть отримувати ту саму зарплатню. У виграші всі, крім людей.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок