Земельні оборудки. Дніпровцям не продовжили оренду «Третього пляжу»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.05.2018 · 16:13 · переглядів - 2624

На черговій сесії міської ради розгорівся скандал між представниками «Дніпро 2000», яке орендує «Третій пляж» та міським головою Володимиром Чепурним.

Земельні оборудки. Дніпровцям не продовжили оренду «Третього пляжу»

Рішенням сесії дніпровцям не продовжили оренду пляжної території. Фірма має намір скасувати це рішення в суді.

Чепурной Владимир

Я говорю рот закройте!!! Не мешайте работать и выйдете из зала! - так міський голова Володимир Чепурний відреагував на виступи двох представників “Дніпро 2000”, які заявили про порушення закону у відмові їм в продовженні оренди “Третього пляжу”.

На черговій сесії міської ради депутати розглянули звернення ТОВ “Дніпро 2000” про продовження оренди на пляжну ділянку — 3-й пляж. Представники фірми виступили перед депутатським корпусом. За їх словами земельна комісія рекомендує сесії відмовити в продовженні оренди незаконно. Орендар належним чином виконує взяті на себе зобов'язання, межі території не розширював, території знаходиться в належному санітарному стані. Це підтверджувала і комісія мерії, тому міська рада не має законних підстав для відмови в продовженні оренди. Завершення виступу другого представника фірми відбувалось на підвищених тонах. Після чого Володимир Чепурний відверто нагрубив виступаючим.

За нашою інформацією ТОВ "Дніпро 2000" в районі 3-го пляжу окрім самої пляжної території, орендує й іншу земельну ділянку, яка розташовується безпосередньо перед самим пляжем. Після ухвалення даного рішення пляжна територія залишається вільною і перебуватиме в розпорядженні КП "Рятувально-водолазна служба". Як правило, комунальники намагаються передати у користування вільні пляжні території. Враховуючи, що 3-й пляж має надзвичайно високу інвестиційну привабливість, бажаючих відпрацювати тут сезон буде чимало.

В даному контексті визначальною буде позиція Суду. Адже в разі, якщо українська Феміда офіційно підтвердить позицію "Дніпро 2000" громада, в уособленні міської ради, отримає цілий ряд юридичних проблем, а можливо й фінансових.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок