Експеримент провалився! Готуючись з вересня до старту курортного сезону причепурити місто все одно не встигли

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.05.2018 · 13:14 · переглядів - 5247

З сумом і прикрістю доводиться констатувати, що підготовка до курортного сезону, яка стартувала ще у вересні, до 1-го червня так і не завершилась

Експеримент провалився! Готуючись з вересня до старту курортного сезону причепурити місто все одно не встигли

Зокрема, ремонт та фарбування лавочок триватиме впродовж всього червня і в найкращому випадку завершиться 1 липня.

Незавершена кладка бруківки після ремонту залізничного полотна по Горького, брудна альтанка, незавершені реконструкції по всьому місту засвідчують, що міська влада іспит з підготовки до сезону склала на 3 з двома мінусами. Результати аукціонів у вигляді перегороджених проходів та захаращених тротуарів лише погіршують присмак загальної картини і стану центру міста зокрема. Тема аукціонів та МАФів на набережній потребує окремого матеріалу, тому зараз на цій проблемі ми не будемо окремо зупинятись.

На останньому засіданні конкурсної комісії із закупівель, представники влади тільки замовили реконструкцію лавочок на набережній та проспекті Азовському. Загальна вартість робіт становить 121 979 гривень. Завершити роботи підрядник має до 1 липня. Ремонтувати будуть лише дерев’яні лавки. Для реконструкції та фарбування лавок з тваринами, конкурс ще не оголосили.

Даний приклад є показовим у підходах до виконання робіт міською владою. Пафосом і піаром супроводжується найменший здобуток, навіть якщо він є результатом діяльності чиновника, за яку він отримує зарплатню, а реальні роботи, які позначаються на загальному стані міських територій проводяться неквапливо, а часто й неякісно. Схоже, що в цьому році сезон відбуватиметься не завдяки, а всупереч роботі міської влади. Окремої подяки заслужили й керівники області, які не спромоглись відремонтувати дорогу до Бердянська до літа.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок