Рік обмеження волі - покарання за сімейне насилля

Бердянськ 24
29.05.2018 · 16:00 · переглядів - 2191

Раніше Бердянська місцева прокуратура інформувала про факт застосування насильства жителем села Дмитрівка Бердянського району П., який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, влаштовував конфлікти, сімейні сварки, свідками яких були неповнолітні діти, а потерпілою - колишня дружина

Рік обмеження волі - покарання за сімейне насилля

Так, у присутності трьох неповнолітніх дітей чоловік вдарив колишню дружину дерев’яною іконою Божої Матері по голові, від чого вона впала на підлогу, наніс їй кулаками не менше 4 ударів в область спини. Висловлюючи словесні погрози вбивством на адресу потерпілої: «Я тебе вб’ю! Я тобі переріжу горло!», продемонстрував їй три кухонні ножі  та у подальшому наніс одним із ножів 6 порізів в області шиї, щоки, підборіддя.

Дії зловмисника були кваліфіковані прокуратурою за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження), ч 1 ст.129 (погроза вбивством), а обвинувальний акт направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Вироком Бердянського міськрайсуду від 25.05.2018 громадянина П. засуджено до одного року обмеження волі. В залі судового засідання засуджений обурювався суворості покарання.

Як свідчить статистика - чоловік, який підняв руку на жінку, не виправиться, пам’ятайте про це та вчасно звертайтесь до правоохоронних органів, збережіть своє здоров’я.

Прокурор  Бердянської місцевої прокуратури юрист 1 класу

Марина Миколаївна Мельник




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок