Депутатів «корпорації» розколола заборона продажу алкоголю

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.05.2018 · 17:43 · переглядів - 2244

На позачерговій сесії міської ради, під тиском підприємців, ряд депутатів переглянули свою позицію по відношенню до заборони продажу алкоголю в нічний час. Частина обранців закликала мера відійти від радикального рішення.


На позачерговій сесії міської ради виступила представник підприємців, яка відзначила, що заборона продажу алкоголю з 23:00 до 10-ї ранку призведе до зростання продажу несертифікований напоїв, зменшаться надходження до міського бюджету.

Частина депутатів, підтримала підприємців. Вони закликали Володимира Чепурного зібрати комісію і обговорити варіанти для компромісного рішення. Зокрема, Олександр Свідло запропонував диференційовано підійти до проблеми – заборонити продаж алкоголю в спальних мікрорайонах та дозволити в курортно-привабливих частинах міста.

Депутатський корпус розділився з цього приводу. В підсумку прийнято рішення ще раз обговорити дане питання і, в разі необхідності, винести його на позачергову сесію міської ради. Поки ж, заборона на продаж алкоголю залишається в силі.

Цікаво, що нинішнє скликання депутатського корпусу, більшість якого підконтрольна нардепу Пономарьову, не розділяли питання про стратегічні напрямки розвитку міста, жоден з них не висловився проти базару на набережній, не обурився якістю ремонту доріг, які виконуються фірмою з оточення народного депутата. Перше питання, яке по-справжньому поділило депутатський корпус не за принципом приналежності до корпорації, а за власним судженням – стала заборона продажу алкоголю...




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок