В центрі Бердянська лунали постріли. Хулігана затримано

По матеріалам Відділу комунікації поліції Запорізької області
31.05.2018 · 20:29 · переглядів - 4008

Мешканець міста Бердянськ погрожував пістолетом компанії відпочиваючих та стріляв з нього в центрі міста. Постраждалих немає. Відкрито кримінальне провадження.

В центрі Бердянська лунали постріли. Хулігана затримано

30 травня близько 21 години до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення, що в районі міського Будинку культури невідомий чоловік стріляє з пістолета.

На місце негайно виїхали співробітники сектору реагування поліції. Правоохоронці швидко виявили підозрюваного та доставили до відділу поліції. У місцевого мешканця 1981 року народження вилучили набої та пістолет під патрон «Флобер».

Встановлено, що в районі Приморської площі між чоловіком та компанією відпочиваючих виник конфлікт. Зловмисник, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, дістав пістолет і став їм погрожувати. Компанія розбіглась, а чоловік зробив декілька пострілів в їх сторону. А потім, рухаючись по вулиці, зробив ще декілька пострілів зі зброї. Постраждалих немає.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок