Прокуратурою за 5 місяців виявлено 19 правопорушень пов’язаних з корупцією

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
01.06.2018 · 17:17 · переглядів - 1048

Бердянською місцевою прокуратурою упродовж 5 місяців 2018 року виявлено 19 адміністративних правопорушень пов’язаних з корупцією.

Прокуратурою за 5 місяців виявлено 19 правопорушень пов’язаних з корупцією

Зібрані матеріали направлені до УЗЕ в Запорізькій області департаменту захисту економіки Національної поліції України для вирішення питання складання протоколу про адміністративне правопорушення пов’язаного з корупцією.

За результатом розгляду вказаних матеріалів складено 4 протоколи відносно правопорушників та направлено їх для розгляду по суті до суду.

Працівниками Бердянської місцевої прокуратури прийнято участь у розгляді 12 адміністративних проваджень пов’язаних з корупцією, за результатом розгляду 9 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності із накладенням стягнення у вигляді штрафу.

В порядку ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції» до органів місцевого самоврядування та осіб, уповноважених на виконання функцій держави, внесено 21 подання щодо усунення причин та умов, що сприяли невиконанню вимог Закону України «Про запобігання корупції». За результатом розгляду вказаних подань 40 посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Також, Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у 8 кримінальних провадженнях за фактами вчинення корупційних злочинів. У 4 вищезазначених провадженнях досудове розслідування на цей час закінчено, обвинувальні акти направлені до суду для розгляду по суті.

Керівник 
Бердянської місцевої прокуратури

В.І. Рудий




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок