Майже два тижні офіційно триває курортний сезон, а комунальники ще не прибрали підбордюрний пил

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.06.2018 · 11:02 · переглядів - 2002

На апаратній нараді міський голова Володимир Чепурний поцікавився у комунальників, коли буде завершено прибирання прибордюрного пилу, зокрема, по Східному проспекту. Директор КП «Бердянськекотранс відповів відверто — сьогодні-завтра завершення робіт очікувати не доводиться.

Майже два тижні офіційно триває курортний сезон, а комунальники ще не прибрали підбордюрний пил

Підбордюрний пил в своїй більшості навесні утворився із залишків посипкового матеріалу, яким боролись з ожеледицею в зимові місяці. За весну завершити збір підбордюрного пилу комунальники не змогли, цю «боротьбу» вони продовжують і в червні. Коли роботи, нарешті, будуть завершені, прогнозувати Іван Братеньков навіть не береться.

В порівнянні з глобальними проблемами, такими як загальна неготовність до курортного сезону, неякісний ремонт доріг, затягування капітальних реконструкцій під одного підрядника і т.д. проблема не зібраного пилу на узбіччях доріг виглядає мізерною і несуттєвою. Однак, поряд із тим, це черговий показник успішності роботи комунальних служб і самої владної верхівки на чолі з Володимиром Чепурним, який несе відповідальність за стан міських територій.

Керівник КП «Бердянскекотранс» Іван Братеньков повідомив, що сьогодні його співробітники розпочинають чистити «Середню гору», Східний проспект та вулицю Північну. Відзначимо, що в окремих мікрорайонах, навіть на центральних вулицях, підбордюрний пил не просто не вивезено, а навіть не зметено в купки. Міський голова Володимир Чепурний доручив якомога швидше прибрати Східний проспект, адже це один із в'їздів в місто зі сторони Донецької області.

Обговорення проблем з неспроможністю навіть прибрати підбордюрний пил на другому тижні літа, можна вважати публічним визнанням владою власної нездатності виконувати взяті на себе зобов'язання з утримання міських територій.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок