Ефективності 0,0 — поліція не штрафує заклади, які реалізують алкоголь в нічний час

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.06.2018 · 17:02 · переглядів - 2579

В мерії відбулась чергова зустріч з приватними підприємцями, в рамках запуску регуляторної процедури з приводу заборони продажу алкоголю в нічний час.

Ефективності 0,0 — поліція не штрафує заклади, які реалізують алкоголь в нічний час
На фото «народні гуляння» під час передвиборчої кампанії

Заяви заступника начальника поліції Костянтина Безрукова засвідчили, що поліція не склала жодного протоколу на порушників заборони продажу алкоголю.

Засідання робочої групи тривало більше 2-х годин. Традиційно депутати багато виступали, періодично згадуючи про "наших діточок", про необхідність порятунку молоді від алкогольної залежності і багато подібного в аналогічному стилі. Здебільшого такі спічі виголошували члени "корпорації" - депутати та представники міської влади.

Пригадуючи виборчу кампанію 2015-го року стає дивно, що сьогоднішні депутати на чолі з міським головою стали такими активними борцями з алкоголізмом. Підконтрольні народному депутату Пономарьову політичні сили разом з Володимиром Чепурним влаштовували щедрі народні гуляння з польовою кашею та горілкою, якої не шкодували для електорату. Однак сьогодні ті, хто два з половиною роки тому навіть не замислювався про гостру проблему алкоголізму в Україні та, зокрема, в Бердянську нині палко виступають за обмеження продажу алкоголю.

Необдуманість політичних рішень в черговий раз зіграла злий жарт з представниками владної команди. Ухвалене рішення про заборону продажу алкоголю з 22:00 — 10:00 до проходження регуляторної процедури, фактично, не виконується. Заступник начальника відділу поліції Костянтин Безруков наголосив, що з моменту прийнятого сесію рішення не оштрафовано жодний заклад, який не дотримується заборони.

В ході обговорення прийнятого сесією рішення та проекту регуляторного акту підприємці виступили з декількома ініціативами — обмежити термін продажу алкоголю з 23:00 — до 7:00, або з 00:00 — до 8:00. Ці два питання були винесені на голосування членів робочої групи. Більшістю голосів підтримано другу пропозицію. Таким чином, регуляторну процедуру проходитиме обмеження торгівлі спиртними напоями в Бердянську з 00:00 — до 8:00. Крім того, аналогічні зміни депутати планують внести в ухвалений проект рішення сесії, розглянути його мають на найближчому засіданні міської ради.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок