Бердянських медиків привітали з професійним святом

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.06.2018 · 14:35 · переглядів - 2564

Щороку, в третю неділя червня, в Україні відзначають День медичного працівника. З нагоди наступаючого свята в МПК ім. Т.Г. Шевченко відбувся святковий концерт.

Бердянських медиків привітали з професійним святом

З професійним святом медиків привітали міський голова Володимир Чепурний та народний депутат України Олександр Пономарьов. Мер відзначив, що міська влада спільно з нардепом та депутатами облради та міської ради роблять все можливе для укріплення матеріальної бази медичних установ Бердянська та покращують побут самих медиків. Крім того, Володимир Чепурний відзначив, що в Бердянську вже працюють молоді спеціалісти, які встигли зарекомендувати себе з найкращої сторони.

Орденом міста нагородили заступника директора БТМО Юрія Писаренко, завідуючого реанімаційним відділенням Рашида Насібулліна та головного лікаря дитячого протитуберкульозного санаторію «Бердянський» Олега Бєлєва. Також міський голова разом з нардепом вручили медалі «За вагомий внесок в розвиток міста», почесні грамоти від імені народного депутата та мера співробітники різних медичних установ міста.

Творчі колективи міста підготували медичним працівникам святковий концерт.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок