Бердянський район: внаслідок хлопку газоповітряної суміші постраждало 3 осіб

По матеріалам пресс-службы ГУ ДСНС
14.06.2018 · 17:20 · переглядів - 2239

14 червня о 12:35 до Служби порятунку «101» від диспетчера Андріївської станції екстреної медичної допомоги надійшло повідомлення про подію в с. Старопетрівка Бердянського району.


На місце події виїхала оперативна група Бердянського МРУ. Як з’ясувалось, господар будинку разом зі своїм 28-річним сином зливали газовий конденсат з пропанового балону на подвір’ї.  В цей час до них зайшов сусід та необачно кинув не загашену цигарку на місце зливу газового конденсату. В результаті цього відбувся хлопок газоповітряної суміші без подальшого горіння. З опіками різного ступеню батько із сином на власному авто дістались до лікарні, а 27-річний сусід викликав ЕМД .

Постраждалих направлено на амбулаторне лікування. 

ГУ ДСНС України у Запорізькій області звертається до громадян з проханням виявляти пильність та сумлінно виконувати правила безпеки під час користування газовим обладнанням. Необачне ставлення до основ БЖД може призвести до трагічних наслідків. Будьте обережні та пам’ятайте, що нехтування ними вимірюватиметься ціною вашого здоров’я та життя!




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок