«Обіцянка-цяцянка» - не дали інвестору і не зробили самі. Обіцяний слоган на Приморській площі так і не з'явився

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.06.2018 · 11:30 · переглядів - 5676

В минулому році компанія «Київстар» пропонувала встановити на Приморській площі літери з логотипом компанії - «I * BERDYANSK».

«Обіцянка-цяцянка» - не дали інвестору і не зробили самі. Обіцяний слоган на Приморській площі так і не з'явився

За цю ініціативу міська влада зажадала оплати від мобільного оператору. Натомість Володимир Чепурний запевняв, що влада самостійно виготовить і встановить конструкцію.

«Бердянськ у серці назавжди» - таку конструкцію обіцяв встановити Володимир Чепурний в серпні минулого року. Новий курортний сезон розпочався, а реалізувати обіцяне влада не спромоглась.

Нагальної необхідності встановлення подібного роду напису, безумовно, немає. В даній ситуації показово інше. Інвестор був готовий за власний кошт створити додаткову родзинку для курортного містечка. Навряд чи яскрава конструкція з нічною підсвіткою і нова локація для фото була б зайвою для Бердянська. При тому, що з міського бюджету виділяються мільйони гривень на рекламну компанію міста. Однак, за логікою зрозумілою лише нинішній владі, ініціативу інвестора відхилили. Громадськості пояснили — ми самі зробимо. Даний приклад показовий, нинішня влада багато обіцяє, однак мало з обіцяного виконує.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок