У Бердянську поліцейські затримали крадія, який знаходився в розшуку

По матеріалам Відділу комунікації поліції Запорізької області
15.06.2018 · 14:54 · переглядів - 1799

Зловмисник обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжок на території міста Бердянськ. Його затримали оперативник. Встановлено, що він знаходиться в розшуку поліцією Харківської області за скоєння корисливих злочинів


14 червня працівники кримінальної поліції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, під час проведення оперативно-розшукових заходів, встановили місцезнаходження чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжок на території міста. Крім того, встановлено, що громадянин знаходиться в розшуку поліцією Харківської області за скоєння корисливих злочинів.

Мешканця міста Харків 1976 року народження затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вже доведена причетність затриманого до скоєння двох крадіжок на території Бердянська.

Так, 10 червня зловмисник,  знаходячись в гостях у жінки 1972 року народження, шляхом вільного доступу скоїв крадіжку мобільного телефона. А 12 червня громадянин в будинку по вулиці Туристичній, у жінки 1969 року народження, шляхом вільного доступу скоїв крадіжку майна.

Затриманого продовжують перевіряти на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок