На 5 років за грати за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму вітчиму

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
15.06.2018 · 18:01 · переглядів - 1805

06 червня 2018 року Бердянським міськрайонним судом було постановлено обвинувальний вирок яким 23-річного мешканця села Нововасилівка було засуджено до 5 років та 1 місяця позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму вітчиму.

На 5 років за грати за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму вітчиму

07 травня 2018 року на гарячу лінію 102 надійшов виклик від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що в ході виїзду було встановлено особу із двома проникаючими колючими пораненнями черевної порожнини. Приїхавшої на місце події слідчою оперативною групою було встановлено, що отримані тілесні ушкодження потерпілий отримав внаслідок п’яної сварки із своїм пасинком, який не витримавши образи, схопив кухонний ніж та двічі вдарив свого родича.

По приїзді поліції винуватець злочину, раніше судимий мешканець с. Нововасилівка,  також знаходився в будинку  де продовжував вживати спиртні напої.  З метою запобігання подальшому вчиненню злочинів органом досудового розслідування було прийнято рішення про обрання підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляди тримання під вартою. 

А 06 червня 2018 року суд, детально дослідивши всі обставини справи визнав винним та призначив остаточне покарання у вигляді 5 років та 1 місяця позбавлення волі.  Початку відбуття покарання злочинець буде дожидатись під вартою . 

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури юрист 2 класу

Власов Ігор Олександрович




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок