У «Червоній гвоздиці» діти обирали майбутні професії

По матеріалам Бердянского Центра занятости
19.06.2018 · 09:38 · переглядів - 498

15 червня у «Червоній гвоздиці» відбулося справжнє свято «Калейдоскоп професій».

У «Червоній гвоздиці» діти обирали майбутні професії

Перед кожною дитиною свого часу постає хвилююче питання: – яку професію обрати після закінчення школи?

Для більшості дітей питання вибору професії є одним з найбільш складних. Людині, що обирає свій професійний життєвий шлях, потрібно розібратися у величезній різноманітності сучасних професій, зрозуміти їх зміст і реально оцінити свої можливості, здібності та інтереси.

15 червня у «Червоній гвоздиці» відбулося справжнє свято «Калейдоскоп професій».

Напередодні, серед відпочиваючих старших груп було проведено анкетування. Одним із питань -  переваги якій професії віддають юнаки та дівчата.

Архітектор, адвокат, журналіст, викладач,  працівники правоохоронних органів, перекладач, ріелтор, соціальний працівник, провізор. Ось невеликий перелік найбільш популярних професій, які збираються опанувати дітлахи. Приємно було бачити анкети тих, хто своє професійне майбутнє бачить у виборі робітничої професії.

Дітлахи середніх груп брали участь у конкурсі малюнків «Я та моя майбутня професія».

Виставка цікавих, яскравих малюнків професій прикрасила хол їдальні. Всі відвідувачі, перед обідом могли насолодитися переглядом виставки.

У програмі проведення було передбачено перегляд відеороликів, які із коментарями демонстрували фахівці центру зайнятості. Підлітки із задоволенням отримували інформацію про ту чи іншу професію та про її яскравих представників.

А, ввечері, на майдані, де завжди розпалюють вогнище, розпочалося справжнє fashion - show «Всі професії важливі». У театралізованій , жартівній  формі учасники вистави демонстрували представників різних професій. У костюмованій формі всі мали змогу познайомитися з телевізійною ведучою, адміністратором, газозварником, моряком, вчителем.

А потім була довгоочікувана дискотека.

Свято вдалось на славу. Втомлені, але задоволені, дітлахи розходились на відпочинок, щоб зранку, з новими силами плескатися у ласкавому Азовському морі, набиратися сил на новий навчальний рік.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок