На бердянському сміттєзвалищі масштабна пожежа

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.06.2018 · 13:07 · переглядів - 3084

Ввечері 22-го червня на полігоні твердих побутових відходів розпочалась пожежа. Полум'я було добре видно з прилеглих мікрорайонів. Комунальники впевнені, причина загоряння — підпал

На бердянському сміттєзвалищі масштабна пожежа

Пожежа на звалищі розпочалась ще ввечері 22-го червня, близько опівночі вогонь охопив значну територію полігону ТБО. За інформацією директора КП “Бердянськекотранс” Івана Братенькова охоронці звалища — співробітники організації “Екобаланс-сервіс”, яка експлуатує полігон, бачили людей, які підпалили звалище і втікали в сторону села.

Звалище продовжує диміти. Специфіка пожеж на міському смітнику полягає в тому, що після відкритого вогнища, сміття починає тліти, що супроводжується виділенням їдкого диму, від якого страждають мешканці АКЗ та РТС, а подекуди й інших мікрорайонів нагірної частини міста.

Іван Братеньков відзначив, що звечора на території звалища працює екскаватор, який пересипає місця вогнищ. Говорити про терміни ліквідації пожежі, керівник підприємства не береться. Заяву до правоохоронних органів мають написати представники експлуатуючої організації. Іван Братеньков вважає, що полігон ТБО підпалили, з метою зриву курортного сезону. Варіант про можливий конфлікт інтересів суб'єктів, які прагнуть працювати на звалищі, директор “Бердянськекотрансу” відкидає.

Тэги: мусор



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок