«Бердянськекотрансу» виділили додаткові кошти на вивезення стихійних звалищ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.06.2018 · 14:07 · переглядів - 861

199 тисяч гривень додатково отримав «Бердянськекотранс» на вивезення стихійних звалищ з вулиць міста

«Бердянськекотрансу» виділили додаткові кошти на вивезення стихійних звалищ

На минулому засіданні конкурсної комісії із закупівель КП «Бердянськекотранс» визнали переможцем в конкурсі на вивезення стихійних звалищ з вулиць міста. За інформацією Івана Братенькова на перше півріччя з міського бюджету на ці потреби виділялось 320 тисяч гривень. Таким чином, загальна сума, яку виділено з місцевої скарбнички на ліквідацію стихійних звалищ вже становить майже 520 тисяч.

Практично щотижня в соціальних мережах з'являються фото та пости бердянців з купами сміття на загальноміських територіях. Один з найяскравіших нещодавніх прикладів — територія «Пєсок». В цьому місці стабільно утворюються звалища.

Іван Братеньков відзначив, що комунальники знають про цю проблему і майже щодня вивозять звідти сміття. В цьому місці проблема полягає в тому, що поставити контейнери   неможливо — поблизу залізниці сміттєвоз не зможе здійснити маневр. Наразі комунальники шукають варіант, як врегулювати проблему на цій ділянці.

В цілому ж ситуація в місті з приводу стихійних звалищ залишається нерегульованою. Щороку, на період курортного сезону, коли в місті суттєво збільшується кількість населення, гостро постає проблема стихійних звалищ і оперативністю вивезення сміття зі смітників на набережній. Ефективного рішення для розв'язання хронічної проблеми за два з половиною роки при владі нинішня команда управлінців так і не змогла знайти.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок