Знову борги! «Бердянськводоканалу» готують чергову дотацію на оплату рахунків за електроенергію та дніпровську воду

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.06.2018 · 14:26 · переглядів - 1423

На позачергову сесію міської ради виноситься проект рішення, згідно якого з міського бюджету пропонується виділити дотацію в розмірі 3,9 мільйонів гривень на погашення заборгованості “Бердянськводоканалом”.

Знову борги! «Бердянськводоканалу» готують чергову дотацію на оплату рахунків за електроенергію та дніпровську воду

За інформацією керівника підприємства Олександра Македонського заборгованість виникла через невідповідність існуючих тарифів ринковій вартості послуги. Нові розрахунки на чергове підвищення вартості в Бердянську ще перебувають на розгляді в НКРЄКП. Наразі необхідно виплатити заборгованість, щоб в розпал курортного сезону не опинитись без води.

Враховуючи специфіку природно-кліматичних умов, проблеми з якісною питною водою в Бердянську були завжди. Однак, в своїй передвиборчій програмі Володимир Чепурний обіцяв містянам "хорошу воду". Проштрихкодований електорат, простимульований горілкою та декількома сотнями гривень охоче проголосував за щедрі передвиборчі обіцянки. В результаті, як і очікувалось, більшість лозунгів залишились не реалізованими. Приклад з водою — черговий цьому доказ. Нинішня команда, підконтральна нардепу Пономарьову, впевнено крокує до тарифного антирекорду!

«Щороку нове підвищення тарифу!» - саме такий лозунг має лунати на наступних виборах від ставленика Олександра Сергійовича.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок