Вчителі англійської мови школи №16 пройшли навчання у Всеукраїнській Літній школі Google 2018

По матеріалам Бердянського відділу освіти
25.06.2018 · 15:53 · переглядів - 1148

У червні поточного року навчання у Всеукраїнській Літній школі Google 2018 «Цифрове громадянство та безпека» в м. Івано-Франківську успішно пройшли педагоги нашого міста: Щенкова Ю.Г., заступник директора та вчитель математики гімназії № 3 «Сузір’я», Пилипенко Т.С. та Бюйюкмете Л.П., вчителі англійської мови спеціалізованої школи № 16.

Вчителі англійської мови школи №16 пройшли навчання у Всеукраїнській Літній школі Google 2018

Літні школи ініційовані компанією Google Україна на прохання Міністерства освіти і науки України для підвищення інформаційно-цифрових компетентностей педагогів. Реалізує ініціативу навчання вчителів спільнота Google Educator Group Ukraine “Навчаємося з Google” та Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за програмою “Цифрове громадянство та безпека”.

Під час тренінгу слухачі ознайомилися з порадами та інструментами, що допоможуть безпечно мандрувати веб-сторінками, навчилися підвищувати безпеку свого облікового запису Google, використовувати інструменти керування власними та дитячими даними та захищати їх конфіденційність, керувати вмістом, який може переглядати сім’я в Інтернеті чи дитячий колектив у школі, працювали в середовищах для ефективної взаємодії учнів, учителів, батьків, громад та ознайомилися з нормами культури спілкування в соціальних мережах.

Навчання дало можливість  учасникам ознайомитися  з інноваційними педагогічними технологіями, новинками ІТ та обмінятися із колегами педагогічними креативними ідеями.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок