Бердянське ТМО завершило капітальний ремонт обладнання

По матеріалам БМТО
25.06.2018 · 15:58 · переглядів - 865

Завершився капітальний ремонт ургентного рентгенологічного апарата, який після поломки не функціонував практично 3 роки

Бердянське ТМО завершило капітальний ремонт обладнання

Була встановлена Рентген Flat-панель швейцарського виробництва та проведена заміна зламаного генератору на сучасний CPI канадського виробництва. В результаті ремонту апарату значно зменшився час на обробку результатів, тепер не потрібно чекати 15 хвилин поки проявиться плівка, адже зображення одразу завантажується на сервер, з якого по закритим лініям доступу лікарі травматологічного пункту та лікарі-ретгенологи можуть отримати доступ до знімків безпосередньо зі свого робочого місця.

Найближчим часом доступ до серверу матимуть лікарі-спеціалісти хірургічного корпусу, лікарі-ортопеди-травматологи та лікарі-рентгенологи поліклініки. В перспективі є організація віддаленого доступу для лікарів-ренгенологів, що дасть можливість описувати знімки та надавати висновки шляхом організації чергувань на дому. На даний час для отримання описів та висновків ренген-знімків у нічний час, у святкові та вихідні дні лікаря-ренгенолога необхідно викликати, та організувати транспортування на службовому автомобілі, що займає багато часу та вимагає значних фінансових ресурсів.

Професійне програмне забезпечення дозволяє використовувати різноманітні інструменти при обробці зображення. Високе розширення Flat-панелі дозволяє використовувати функцію зуму виключаючи втрату якості зображення.
Нагадаємо, що ремонт ургентного рентгенологічного апарата став можливий при підтримці міської влади та депутатського корпусу, на який з місцевого бюджету були виділені кошти у сумі 1 300 000, грн.
Отже, ремонт ренгент-апарату значно підвищить якість діагностики та надання медичних послуг для мешканців та госте нашого міста




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок