В Бердянську поліцейські вилучили у зловмисника викрадені речі та наркотичний засіб

По матеріалам пресс-службы полиции
26.06.2018 · 09:07 · переглядів - 1166

Співробітники Бердянського відділу поліції спільно з бійцями «Скіф» затримали зловмисника, який підозрюється у скоєнні крадіжки. Крім того, у чоловіка виявили наркотичний засіб.

В Бердянську поліцейські вилучили у зловмисника викрадені речі та наркотичний засіб

23 червня близько 16:30 працівники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф» спільно з нарядом сектору реагування поліції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, під час патрулювання, в районі залізничного вокзалу міста Бердянськ виявили чоловіка, який підозрюється у скоєнні крадіжки.

Слідчо-оперативною групою встановлено особу громадянина. Ним виявився раніше засуджений мешканець Київської області 1994 року народження. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього вилучили викрадене майно. Крім того, поліцейські виявили та вилучили у чоловіка наркотичну речовину рослинного походження, попередньо встановлено, «марихуана».

Встановлено, що зловмисник викрав сумку з майном у мешканця села Мала Токмачка, 1957 року народження та втік.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (Крадіжка) та ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок