Бердянець отримає від 5 до 8 років ув'язнення за п'яну різанину

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
05.07.2018 · 14:33 · переглядів - 950

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, потерпілому

Бердянець отримає від 5 до 8 років ув'язнення за п'яну різанину

Відтак, 30 червня 2018 року приблизно о 07 годині 50 хвилин, знаходячись в приміщенні коридору загального користування, розташованого на четвертому поверсі будинку по вулиці Земській в місті Бердянськ, Запорізької області, зловмисник Г., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин до потерпілого О., з метою заподіяння тілесних ушкоджень, наніс йому один удар ножем в область черевної порожнини спричинивши йому тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення черевної порожнини з пошкодженням печінки, гемоперитонеумом (наявність в черевній порожнині крові), яке кваліфікується як тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

Завдяки злагодженій співпраці Бердянської місцевої прокуратури  та Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області, зловмисника затримано.

Цього ж дня затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.121 КК України та за принципової позиції прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, найближчім часом обвинувальний акт відносно зазначеної особи буде направлено до суду для розгляду.

У випадку визнання парубка винним у вчиненні вказаного злочину йому загрожує покарання на строк від 5 до 8 років позбавлення волі. 

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Крайнюк Ірина Сергіївна




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок