Останнє попередження – доступ до пляжів має бути вільним, а навіси – безкоштовні

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.07.2018 · 12:36 · переглядів - 6759

На нараду в мерії запросили власників та орендарів пляжних територій міста. Представники влади в черговий раз попередили орендаторів про недопущення будь-якого огородження пляжів та стягнення плати за тінь.

Останнє попередження – доступ до пляжів має бути вільним, а навіси – безкоштовні

Завідувач сектору моніторингу за використанням і розвитком територій міста Наталя Ус акцентувала увагу присутніх, що міська влада уважно стежить за дотриманням орендарями чинного законодавства та умов договорів оренди. Зокрема, принциповим моментом є вільний та безперешкодний доступ всіх відпочивальників до пляжу та тіні. У разі порушення цих вимог у виконкомі розриватимуть договори з порушниками.

Заступник міського голови Оксана Деєва наголосила, що окрім означених вимог законодавець також передбачає необхідність обладнання пандусів чи інших конструкцій для доступу до моря людей з інвалідністю. Це вимоги державних будівельних норм.

Запрошені на засідання підприємці негативно сприйняли ці вимоги, наголосивши, що в такому разі вони взагалі втрачають інтерес до даного виду бізнеса. На це Оксана Деєва запропонувала орендарям відмовитись від своїх пляжів, а міська влада знайде нових охочих. На думку заступника міського голови зацікавлених осіб буде чимало.

В разі, якщо з вас вимагають плату за доступ до пляжу чи намагаються стягнути плату за тінь, представники влади рекомендують повідомляти про порушення оперативному черговому виконавчого комітету за телефоном +38 (06153) 61-888.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок