Бердянець отримає 4-6 років тюрми за гоп-стоп з тілесними ушкодженнями

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
12.07.2018 · 17:50 · переглядів - 1069

Бердянською місцевою прокуратурою Запорізької області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.186 КК України.

Бердянець отримає 4-6 років тюрми за гоп-стоп з тілесними ушкодженнями

Відтак, 05.07.2018 приблизно о 13 годині, знаходячись навпроти будинку по вулиці Мічуріна в м. Бердянськ Запорізької області, в ході сварки свідок Я. наніс один удар в область обличчя Т., який упав на землю.

Відразу після цього, у П., який перебував в стані алкогольного сп’яніння та знаходився поруч з вказаними особами виник умисел на відкрите викрадення майна потерпілого Т. З цією метою, П., скориставшись тим, що Т. упав на землю та не міг чинити опір, схопив його за тулуб та затяг у кущі. Відразу після чого, П., реалізуючи свій злочинний умисел, застосовуючи фізичне насильство, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, наніс один удар кулаком в область обличчя Т., спричинивши йому згідно висновку експерта тілесні ушкодження у вигляді крововиливу та рани на слизовій оболонці нижньої губи, які кваліфікуються як легкі тілесні ушкодження. Відразу після цього, злочинець оглянув кишені шортів потерпілого, звідки витягнув паспорт, з якого відкрито, повторно викрав грошові кошти в сумі 500 гривень.

Після чого, обвинувачений разом із викраденими грошовими коштами залишив місце скоєння злочину, розпорядившись ними на свій власний розсуд, чим завдав Т. майнову шкоду на суму 500 гривень.

Санкція статті за вказаним кримінальним правопорушенням передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено та обвинувальний акт з додатками направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду Запорізької області.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Крайнюк Ірина Сергіївна




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок